• *
E-mail
LinkedIn

Advocaten

images/20130103_140557.jpg
mr. W.H.P. de Jongh

Mr. W.H.P. de Jongh

Afstudeerjaar: 1994
Universiteit: Nijmegen
Verbonden aan het kantoor sinds: 1994Mr. De Jongh heeft na een middelbare schoolopleiding aan het Mencia de Mendoza Lyceum te Breda de vierjarige HEAO-opleiding, afstudeerrichting economisch juridisch, afgerond aan de Hogeschool West-Brabant te Breda.

Vervolgens heeft hij Nederlands recht gestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en heeft hij in 1994 zijn studie afgerond. Sinds 1994 is hij als advocaat werkzaam, voornamelijk in het personen- en familierecht als familierechtadvocaat en (scheidings)mediator.

Mr. De Jongh is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en van de Vereniging van Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN) en hij is MfN-registermediator. Mr. De Jongh heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden Personen- en Familierecht (Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, mediation en ouderschap en erkenning) en Erfrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht mr. De Jongh elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het gebied van Personen- en Familierecht en op het gebied van Erfrecht.  

Advocaten
  • Personen- en familierecht / Echtscheidingsmediation
  • Erfrecht / Executie en Vereffening
*