• *
E-mail

Advocaten

images/20121129_165836heuvel.jpg
mr. L.F. Vermunt-van den Heuvel
a4c1c0
Mr. L.F. Vermunt-van den Heuvel  

Afstudeerjaar: 1970
Universiteit: Leiden
Verbonden aan het kantoor sinds: 2010


Mr. Vermunt-van den Heuvel heeft na het gymnasium aan het Maria Virgo Lyceum te Rotterdam rechten gestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Gedurende de laatste twee jaar van haar studie was zij student-assistente Griekse papyrologie.

Na haar afstuderen heeft zij gedurende een halfjaar in Zuid-Afrika aan de Universiteit van Kaapstad aan een Romeinsrechtelijk project gewerkt. Aansluitend heeft zij een halfjaar stage gelopen op een advocatenkantoor in Manchester, Engeland.

Sinds 1979 is zij werkzaam als advocate, aanvankelijk te Bergen op Zoom bij Van Hasselt Advocaten, later bij Voormolen Advocaten en sinds 2010 bij Van Oorschot . De Jongh . Vermunt Advocaten.

Na aanvankelijk in de algemene rechtspraktijk werkzaam te zijn geweest heeft zij zich later specifiek toegelegd op het gezondheidsrecht en met name het psychiatrisch pati├źntenrecht.

Mr. Vermunt-van den Heuvel is lid van de Vereniging Psychiatrisch Pati├źntenrecht Advocaten Nederland (vPAN). Zij heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied Psychiatrisch pati├źntenrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht mr. Vermunt-van den Heuvel elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het gebied van Psychiatrisch pati├źntenrecht.

Nevenfuncties:
2009-2016: voorzitter van een klachtencommissie van een regionaal ziekenhuis.
2012-2017: rechter-plaatsvervanger in de rechtbank Oost-Brabant. 
2013-2019: jurist externe klachtencommissie Stichting Groenhuysen.
2019-     : jurist/voorzitter Commissie Vrijheid en Veiligheid Adrianohuis Bergen op Zoom.

Advocaten
  • Gezondheidsrecht / Psychiatrisch Pati├źntenrecht
*