• *
E-mail

Advocaten

images/20210726_154607.jpg
mr. M.T.E. Kranenburg

Mr. M.T.E. Kranenburg

Afstudeerjaar: 1994
Universiteit: Utrecht
Verbonden aan het kantoor sinds: 2021Mr. Kranenburg heeft op het Gertrudis Lyceum te Roosendaal eindexamen Atheneum gedaan om vervolgens in Utrecht aan de Rijksuniversiteit Utrecht Nederlands Recht te gaan studeren. In 1994 is zij afgestudeerd, vakgroep Economisch publiek- en bedrijfsrecht ÔÇśDe WBA: Theorie en praktijkÔÇÖ. Sinds 1996 is Mr. Kranenburg als advocaat werkzaam en 25 jaar verbonden geweest aan het advocatenkantoor OVVK Advocaten te Bergen op Zoom.

Mr Kranenburg is actief in met name het familie- en jeugdrecht en (jeugd)strafrecht. Zij is bevlogen, gericht op de inhoud, de redelijkheid en het resultaat. Naast echtscheidingen of relatie-be├źindigingen en alles wat daarbij komt kijken, kan Mr Kranenburg u ook met raad en daad bijstaan in bijvoorbeeld alimentatie-zaken, gezagskwesties, omgangsregelingen, als kinderen onder toezicht zijn/worden gesteld en/of uit huis worden/zijn geplaatst en bij jeugdstrafzaken. De familierechtelijke aspecten van Leerplichtwetzaken en Thuisonderwijs vormen een bijzonder aandachtspunt in haar praktijk.

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid was zij mede-oprichtster van Stichting Scheidingscafé De Brabantse Wal en actief lid en President Elect van Kiwanisclub Belle Flucius Bergen op Zoom; een organisatie ter bevordering van het welzijn van kinderen.  

Mr. Kranenburg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied personen en familierecht geregistreerd. Deze registratie verplicht mr. Kranenburg elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het gebied van het personen en familierecht.

 

Advocaten
  • Personen- en familierecht
  • (Jeugd)Strafrecht
*