• *
E-mail

Advocaten

images/20210809_134557.jpg
mr. R.A. Oliemans
a9b6be

Mr. R.A. Oliemans

Afstudeerjaar: 1986
Universiteit: Utrecht
 

Mr. Oliemans is sinds 1989 na zijn studie rechten aan de Rijksuniversiteit Utrecht werkzaam in de advocatuur. Zijn praktijk richt zich met name op arbeidsrecht voor zowel werknemers en werkgevers, (jeugd-)strafrecht, de problemen waarmee het midden en kleinbedrijf zich geconfronteerd ziet en daarbuiten de meer algemene rechtspraktijk.

 Rechtstreeks contact en directe betrokkenheid met zijn cli├źnten is zijn streven.

In Leerplichtwetszaken en met name de strafrechtelijke problematiek rond het thuisonderwijs staat hij veel cli├źnten bij.

Ook de jachtwetgeving heeft zijn bijzondere aandacht.

Maatschappelijk en bestuurlijk is hij actief. 

Mr. Oliemans heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied Strafrecht en Jeugdstrafrecht  geregistreerd. Deze registratie verplicht mr. Oliemans elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten het vereiste aantal opleidingspunten te halen te behalen op het gebied van deze rechtsgebieden.

Ook met de specialisatie Arbeidsrecht is Mr. Oliemans in het genoemde rechtsgebiedenregister geregistreerd en voldoet hij jaarlijks aan de eisen welke daarvoor gesteld worden door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Advocaten
  • Arbeidsrecht
  • (Jeugd)Strafrecht
*