Monique Kranenburg

Bevlogen en gericht op de inhoud, de redelijkheid en het resultaat. Zo zou ik mezelf als advocaat willen omschrijven. Ik studeerde rechten aan de Universiteit Utrecht en behaalde in 1994 mijn diploma. Bij OJV advocaten houd ik me vooral bezig met familie- en jeugdrecht en (jeugd)strafrecht.

 

Naast alles wat komt kijken bij een echtscheiding of het beëindigen van een relatie, kan ik u met raad en daad bijstaan in alimentatiezaken, gezagskwesties, omgangsregelingen, jeugd(straf)zaken en het onder toezicht stellen en/of uit huis plaatsen van kinderen. De familierechtelijke aspecten van Leerplichtwet en Thuisonderwijs vormen een bijzonder aandachtspunt in mijn praktijk.

 

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid ben ik sinds 6 oktober 2021 President van Kiwanisclub Belle Flucius Bergen op Zoom, een organisatie ter bevordering van het kinderwelzijn. Eerder was ik in Bergen op Zoom voorzitter van de MarkiezaatSKamer (voortgekomen uit Junior Kamer Het Markiezaat).
Ik heb me in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op het rechtsgebied Personen- en Familierecht. Deze registratie verplicht me om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Ervaring