Pim de Jongh

Een echtscheiding is een heel ingrijpende gebeurtenis. Ik probeer u daarbij als mediator en advocaat te begeleiden, zodat u op een goede manier verder kunt met uw leven. Het mooist is als u met elkaar tot een oplossing komt. Soms is het nodig dat de rechter knopen doorhakt. Dan zetten we alles op alles om de rechter tot de voor u juiste beslissing te bewegen.

 

Na het afronden van mijn studie Nederlands recht aan de Katholieke Universiteit Nijmegen in 1994 ben ik werkzaam als advocaat gespecialiseerd in familie- en erfrecht en als (scheidings)mediator. Naast echtscheidings- en familiemediation kan ik u als familie- en erfrechtspecialist bijstaan bij alle familierechtelijke en erfrechtelijke kwesties.

 

Ik ben lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS), de Vereniging van Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN) en de Mediation Federatie Nederland (MFN)- met als specialisatie mediation in personen- en familierecht en erfrecht. In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heb ik de rechtsgebieden Personen- en Familierecht en Erfrecht geregistreerd. Deze registratie verplicht me om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op beide rechtsgebieden.

Ervaring