Waarmee
kunnen
wij u
helpen?

LAAT EEN BERICHT ACHTER EN WIJ BELLEN U Z.S.M. TERUG

Expertise

Heeft u een zakelijk probleem of een privéprobleem? Dan wilt u natuurlijk eerlijk en goed advies van een betrokken advocaat die u begeleidt, die weet wat u nodig heeft en oplossingsgericht met en voor u te werk gaat. 

OJV advocaten kan u helpen om de zaak snel en vakkundig aan te pakken en af te handelen, zo nodig door te schakelen met andere (juridische) experts binnen of buiten ons kantoor.

Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief hoge dienstverlening en vindt u expertise op diverse rechtsgebieden, voor zowel ondernemers als particulieren. 

Rechtsgebieden

OJV advocaten behandelt een breed scala aan rechtsgebieden,
van incasso tot erfrecht en van jeugdrecht tot mediation na relatiebreuk.

Arbeidsrecht
Arbeidsrecht

Stel, u hebt problemen op uw werk of wordt ontslagen. Of u bent werkgever en wilt op juiste wijze afscheid nemen van een of meer werknemers. Dan is het belangrijk dat u zich al zo vroeg mogelijk goed laat informeren en adviseren. Zo voorkomt u problemen.

Contractenrecht.svg
Contractenrecht

Contracten vormen de basis van iedere samenwerking. Daarom moet het altijd helder, evenwichtig en accuraat geformuleerd zijn. Dat is essentieel voor een goede samenwerking, maar ook om mogelijke geschillen voor te zijn.

Erfrecht
Erfrecht

Het erfrecht is een complex rechtsgebied. Heeft u advies of bijstand nodig voor een erfrechtkwestie? Dan is het belangrijk dat uw advocaat dit rechtsgebied goed beheerst en er diepgaande kennis van heeft.

Executie _ vereffening
Executie & Vereffening

Een executeur is verantwoordelijk voor de afwikkeling van een nalatenschap (of erfenis). Is er bij testament geen executeur benoemd, dan moeten de erfgenamen de zaken samen afwikkelen. Dat heet vereffenen.

Huurrecht
Huurrecht

Alles wat in het huurcontract staat is bindend. Daarom is het verstandig om als huurder het contract te laten opstellen door de huurrecht advocaat van OJV. Deze is gespecialiseerd in het opstellen en beoordelen van huurcontracten.

Incasso
Incasso

OJV advocaten kan u bijstaan bij “standaard” incassozaken, maar ook bij complexere aangelegenheden die om maatwerk vragen, zoals zakelijke handelsgeschillen die al dan niet tot procedures leiden.

Insolventierecht
Insolventierecht

OJV advocaten behandelt faillissementen en verleent bijstand bij het aanvragen van het faillissement van een debiteur die in gebreke blijft of het faillissement van uw eigen onderneming.

Minderjarigenstrafrecht en jeugdrecht
Minderjarigenstrafrecht en jeugdrecht

OJV advocaten geeft advies en raad aan ouders wier kinderen in aanraking komen met het strafrecht.

Ondernemingsrecht
Ondernemingsrecht

OJV advocaten kan u van dienst zijn met advies op het gebied van ondernemingsrecht. Bijvoorbeeld als het gaat om geschillen tussen aandeelhouders onderling of met bestuurders, fusies, reorganisaties of het opstellen en/of naleven van contracten.

Personen en familierecht
Personen- & Familierecht

Het personen- en familierecht houdt zich bezig met familiaire zaken als scheiding, geboorte, afstamming en huwelijk. Ongeveer de helft van de gerechtelijke procedures heeft hier betrekking op.

Echtscheidingsmediation
Scheidingsmediation

Heeft u besloten te gaan scheiden, uw geregistreerd partnerschap te ontbinden of om uw relatie (met of zonder samenlevingsovereenkomst) te beëindigen? In dat geval kan OJV Advocaten u juridisch ondersteunen en van advies voorzien.

Jeugdrecht
Strafrecht

Verdachte in een strafzaak? Dan zorgt OJV advocaten ervoor dat u een eerlijk proces krijgt en uw rechten worden gewaarborgd. Dat doen we in alle fases: van het voortraject tot en met de zitting.